Loading…
Solros med höstvissna blad

Kursavslutning för ekologisk trädgårdsodling

Då var ännu en kurs i ekologisk trädgårdsodling över för denna gång. Det är alltid lite vemodigt när en kurs är slut och alla deltagare sprids med vinden. Under odlingskursens sista helg stod som vanligt höstbruk på schemat. Vädergudarna gjorde allt för att förstärka höstkänslan och bidrog med generösa regnskurar över trädgården. Trots det blev jorden redo att möta vintervilan på ett bra sätt tack vare tappra och duktiga deltagare. Vi avslutade lördagen med en gemensam middag på Bockholmen. Där avnjöt vi en Chef’s menu bestående av bland annat hjortfilé och skinka av frigående grisar som enbart ätit ekollon. Vi fick också avnjuta en pumpasort vi ofta odlar i vår övningsträdgård: uchiki kuri. Den var sällsynt mjäll och fyllig i smaken. Det blev en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Ett stort tack till kursdeltagarna som arrangerade den oförglömliga middagen! Vilket kursavslut på vår kurs i ekologisk trädgårdsodling!

Kommentera gärna!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.